Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

TV: Brasiliens tränare i blåsväder - hånar Argentina med kokaingest

Brasiliens förbundskapten har hamnat i blåsväder. När landslaget mötte Argentina gjorda Dunga en "kokaingest" framför ärkerivalernas avbytarbänk. Något som uppfattades som ett hån mot legendaren Diego Maradona.

På planen var det frid och fröjd för "Seleçãos" del. Diego Tardelli gjorde två mål för Brasilien i den sydamerikanska superklassikern och avgjorde därmed det hundrade inbördes mötet med ärkerivalen Argentina. Nere vid sidlinjen utspelade sig dock mer kontroversiella scener.

Den nytillträdde tränaren Dunga, som tog över efter hemma-VM, hamnade av någon okänd anledning i en ordväxling med en av motståndarlagets massörer, och när känslorna svallade som mest visade han upp en rad provocerande gester. Vid upprepade tillfällen tog sig Dunga för näsan och pekade mot den argentinska bänken, som om han ville insinuera att någon där snortade kokain.

Utspelet togs inte väl emot, utan flera av de argentinska antagonisterna ska ha svarat med att skicka grova svordomar på spanska mot Dunga.

Enligt flera sydamerikanska medier uppfattade Argentinas landslagsorganisation Dungas beteende som en insinuant och hånfull pik mot Diego Maradona, landslagshjälten som under och efter sin fotbollskarriär kämpat med beroendeproblematik.

Publicerad 2014-10-11 kl 20:08
Annons
Annons
Annons