TV: Elm och Ingelsten bakom seger mot PSV

Andra ligor och cuper

Viktor Elm jobbade i den femtonde minuten fram bollen och serverade Paulo Henrique till 1-0 för Heerenveen bakom Andreas Isaksson i PSV Eindhoven.

Ola Toivonen var mindre lyckad inledningsvis och tillbaka från avstängning dröjer det bara 10 minuter innan han varnas för en medveten hands.

Men hans lagkamrater levererar och med fem minuters mellanrum sätter Balazs Dzsudzsak och Timmy Simmons 1-1 och 2-1.

I den andra halvleken bjöds publiken på ett samarbete i repris när Elm återigen assisterade Henrique - nu till 2-2.

I matchens slutskede var den inbytte Patrik Ingelsten nära att sätta 3-2-målet, men hans avslut gick högt i burgaveln. Istället kom avgörandet senare då Ingelsten drogs ner i straffområdet. Den efterföljande straffen sattes av Danko Lazovic.

Publicerad 2009-02-27 kl 22:55