TV: Fansen satte eld på arenan i Belgrad-derbyt

Andra ligor och cuper

Skandalscener i Serbien.

I derbyt mellan Röda Stjärnan och Partizan Belgrad tände supportrarna eld på arenan.

Det minst sagt heta derbyt mellan de två Belgradlagen Röda Stjärnan och Partizan slutade med uddamålsseger, 1-0 för hemmalaget.

Målet kom till efter ett självmål av Ivan Obradovic, knappa tjugo minuter in i den första halvleken.

Segern innebär att Röda Stjärnan knappar in och ligger tvåa just efter Partizan som toppar tabellen.

Men det var inte händelserna på plan utan på läktaren som drog till sig de största rubrikerna.

På läktaren uppstod fullskaligt kaos och bland annat startades ett flertal bränder mitt bland publiken.

Det är ännu oklart om någon skadades i tumultet.

Publicerad 2013-11-02 kl 22:31