Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANDRA LIGOR OCH CUPER

TV: Fotbollskanalen Europa med Kanes succé och dobbtacklingen i ansiktet

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se det bästa från den gångna fotbollshelgen i Fotbollskanalen Europa - med Harry Kanes succé, Sam Larssons fina form och Atléticos derbykross.

Patrick Ekwall, Jesper Hussfelt, Johanna Garå och Olof Lundh sammanfattar den gångna fotbollshelgen i Fotbollskanalen Europa.

Där lyfts Harry Kane ännu en gång efter helgens derby mot Arsenal. Engelsmannen satte dubbla mål när Tottenham vände och vann.

Dessutom Heerenveen-svensken Sam Larsson hyllas som helgens svensk efter den senaste tidens framgångar. Förrförra helgen gjorde han tre assist, i veckan blev det två mål och den här helgen slog han till med ett nytt mål.

Och i toppmötet i den franska ligan stod målvakten Lopes för en otrolig insats där han räddade nästan allt. Dubbla straffar av Zlatan Ibrahimovic krävdes för att de skulle få hål på den storspelande portugisen.

Helgens fulaste hittar vi i den skotska andraligan, där en dobbtackling i ansiktet ger många stygn i ansiktet för stackars Sam Nicholson i Hearts - men bara gult kort för förövaren.

Se det och mycket mer i Fotbollskanalen Europa!

Publicerad 2015-02-09 kl 08:58

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER