TV: Galatasaray undvek fiasko trots otroligt självmål

Andra ligor och cuper

Serieledande Galatasaray var på väg mot ett oväntat bottennapp i hemmamatchen mot nedflyttningshotade Orduspor. Men 0-2 vändes till 4-2 i den andra halvleken. Det kan målvakten Fernando Muslera vara glad för.

Galatasaray tog emot Orduspor på hemmaplan. Serieledaren mot bottenlaget. Det borde ha varit rena munsbiten för stjärnlaget men det började på det mest otroliga sättet.

Efter en kvart skulle Galatasarays målvakt Fernando Muslera bara skjuta iväg en snabb utspark. Då träffade han sin egen medspelare Selcuk Inan i ryggen och bollen seglade in till ett mycket pinsamt självmål.

Inte blev det bättre när Bogdan Stancu skickade in 0-2 strax innan halvtid. Orduspor var halvvägs på väg mot en jätteknall i den turkiska ligan.

Men då vaknade stjärnorna i galatasaray till liv. Innan timmen spelad knorrade Wesley Sneijder in 1-2-reduceringen. Tio minuter senare gjorde målkungen Burak Yilmaz kvitteringen till 2-2 och bara några minuter senare än det gjorde samma anfallare även 3-2.

Sedan var det även dags för olycklige självmålsskytten Selcuk Inan att få göra ett mål framåt också. Inan fixade 4-2 redan i det 78:e minuten och förvandlade ett jättefiasko till en jättevändning istället.

Galatasaray leder den turkiska högstaligan med sex poäng ned till Fenerbahce.

Högst upp ser du först det dråpliga självmålet och även alla de andra målen från matchen!

Publicerad 2013-02-25 kl 23:34