POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

TV: Galna scener på flygplatsen när Del Piero kom till Sydney

Alessandro Del Piero fick ett minst sagt varmt mottagande när han anlände till Sydney för att ansluta till sitt nya lag.

Somliga höjde på ögonbrynen när Alessandro Del Piero valde att fortsätta sin fotbollskarriär i Australien och Sydney FC. Men nu har juventusikonen på plats på andra sidan världen och Sydneyfansen är milt sagt entusiastiska.

Hundratals fans hade väntat i flera timmar för att få se sin nya stjärna och när han kom fick han ett varmt välkomnande. Med Sydneys himmelsblåa halsduk runt halsen hälsade han på fansen och skrev autografer samtidigt som hans ankomst livesändes i en sportkanal.

- Jag är inte här för att avsluta min karriär, jag är här för att börja på en ny, sade Del Piero i en intervju på flygplatsen.

I Australien hoppas man att Del Pieros ankomst till Sydney och den australiensiska A-League ska lyfta intresset för hela ligan som har haft svårt att hålla uppe publiksiffrorna - och i Sydney har man sett effekten redan. Sedan värvningen av Del Piero presenterades har man sålt 2 000 medlemskap i klubben.

Sydney har ligapremiär den 6 oktober.

Publicerad 2012-09-16 kl 11:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå