Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

TV: Guidettis show på skotsk presskonferens - börjar rappa på svenska

John Guidetti är känd som en underhållare av rang, både på och utanför planen. Kolla in när han pressas att sjunga på en presskonferens i Skottland – och svarar med en svensk freestyle-rap.

Tidigare den här veckan släppte anfallaren John Guidetti ner guarden och bjöd fotbollskanalen.se på en redan klassisk segerintervju efter att U21-landslaget slagit ut Frankrike och kvalificerat sig för EM nästa sommar.

Och efter återkomsten till Celtic fortsatte han på det inslagna spåret. Den här gången var det den skotska storklubbens personal som pressade honom att sjunga under en presskonferens, med hänvisning till att Guidetti ofta bjöd på sig själv under tiden i Manchester City.

Efter att först ha verkat svårövertalad föll han sedan för frestelsen, och bjöd en imponerad publik på lite skön freestyle-rap på svenska. Hans holländske lagkamrat Virgil van Dijk ackompanjerade med en improviserad beatbox.

John Guidetti har genomfört liknande uppträdanden förut, bland annat när han uppträdde på en fest i Holland ihop med musikern och vännen Daniel Adams Ray.

Publicerad 2014-10-17 kl 14:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons