TV: Här nätar Toivonen i comebacken

Andra ligor och cuper

Ola Toivonen gjorde mål för PSV i sin comeback.
Men det var långt ifrån tillräckligt. Feyenoord vann komfortabelt med 3-1.

Ola Toivonen har varit både skadad och avstängd men nu är han tillbaka i ligaspelet. Och målet till 1-1 var lika snyggt som behärskat. På en kontring träffade PSV stolpen med ett rungande skott och returen hamnade nästan 30 meter ut hos svensken. Han avslutade kyligt med höger bredsida och vek in bollen otagbart för Feyenoords målvakt.

Segern för Feyenoord lär ha varit extra skön, med tanke på höstens förödmjukande förlust med 10-0 i oktobermötet. För PSV:s del var nollpoängaren ett riktigt bakslag. Twente blir svårare att nå i toppen, och Ajax är ny tabelltvåa.

Andreas Isaksson spelade hela matchen, Ola Toivonen blev inbytt i den 46:e minuten och Marcus Berg blev inbytt i den 75:e minuten.

Publicerad 2011-04-24 kl 21:06