TV: Här skriver han historia - hattrick efter 16(!) minuter

16 minuter.
Så lång tid tog det för Nashvilles Hany Mukhtar att göra hattrick mot Chicago - nytt MLS-rekord.
En drömfrispark fick kröna prestationen.

Se Mukhtars hattrick i spelaren ovan.

Nashville hade lekstuga med Chicago i MLS natten till söndag. Matchen slutade hela 5-1, men rubrikerna efteråt kom att handla om något helt annat: Hany Mukhtars hattrick.

Den tyske mittfältaren, med förflutet i klubbar som Hertha Berlin, Bröndby och Benfica, skickade in tre mål på sex minuter i början av matchen.

Efter 16 minuter hade han fullbordat sitt hattrick med en fantastiskt slagen frispark som gick in via ribban. Aldrig tidigare har en MLS-spelare gjort hattrick så snabbt efter avspark i en match.

Mukhtars tre mål på sex minuter innebär även att han gjort det näst snabbaste hattricket i ligans historia sett till tiden som passerar mellan de tre målen.