TV: Holmén målskytt när Bursaspor vann

Andra ligor och cuper

Med nio minuter kvar att spela blev Samuel Holmen inbytt för sitt Bursaspor. Det räckte för svensken som direkt gick in och blev målskytt i 4-1-segern.

Det blev en överraskande enkel seger för Bursaspor när man idag besegrade ligafyran Istanbul Basaksehir. Man låg förvisso under i paus med 1-0, men laget skulle komma igång rejält i den andra halvleken.

Med fyra mål så vände man matchen till seger och tre poäng, vilket gör att Bursaspor nu tar över fjärdeplatsen i ligan. Samuel Holmen blev inbytt i den 81:a minuten och blev målskytt på tilläggstid då han poängterade matchen med sitt 4-1-mål. Svensken serverades bollen helt fri inne i straffområdet och kunde enkelt placera in kulan i nät.