TV: Isak mobbas av egna fansen efter tabben

Andra ligor och cuper

PSV lyckades vända underläge två gånger i matchen mot Ajax och vinna med 4-3. Men för Andreas Isaksson var blandade känslor efter att han bjudit på första målet och sedan fått ironiska applåder av hemmasupportarna.

PSV:s svenske målvakt fumlade med fötterna i matchens andra minut och bjöd Ajax Luis Suarez på gästernas 1-0-mål. Senare när han plockade ned en enkel höjdboll fick han ironiska applåder av hemmafansen. Kolla in klippet!

Men PSV gav inte upp och lyckades två gånger komma igen efter underlägen och till slut vinna matchen med 4-3.

Ola Toivonen spelade också från start men hade ingen stor match och byttes ut i matchens 68:e minut.

Publicerad 2009-08-16 kl 12:36