TV: Isakssons nolla spräcks

Andra ligor och cuper

Det blev en knapp men tung uddamålsförlust för Ola Toivonens och Andreas Isakssons PSV Eindhoven borta mot Feyenoord.

PSV Eindhoven gästade Feyenoord, och hade dubbelt svenskt i startelvan; Andreas Isaksson och Ola Toivonen fanns på planen.

Den sistnämnde byttes ut i den 60:e minuten utan att ha kunnat spräcka Feyenoords nolla.

Från bänken fick han sedan se lagkamraten Lazovic missa två helt öppna lägen på kort tid.

Tre minuter senare kom nästa bakslag. Leroy Fer nådde högst på en hörna och nickade bestämt in 1-0 bakom en chanslös Isaksson i PSV-målet.

Och femteplacerade PSV kunde inte svara, utan tappar i och med förlusten mark mot lagen ovan.

Publicerad 2009-03-15 kl 14:28