TV: Kacaniklic räddade FCK-poäng med pangskott i krysset

Andra ligor och cuper

Alexander Kacaniklic har gjort sitt första mål för FC Köpenhamn. I mötet med SønderjyskE räddade han en poäng när han snyggt dundrade upp bollen i krysset.

FCK spelade oavgjort 1-1 med SønderjyskE. Per Nilsson fanns inte med i laget, varken på planen eller på bänken.

Den första halvleken blev mållös, men i inledningen av den andra slog SønderjyskE till. Målskytt blev Adam Guira med ett riktigt drömmål.

Köpenhamn skulle dock komma tillbaka. I den 57:e minuten drog svenske Alexander Kacaniklic till med ett kanonskott fram till 1-1. Bollen studsade ut till straffområdeslinjen där Kacaniklic tog emot och skickade upp bollen i det vänstra krysset. Målet var nyförvärvets första i tävlingssammanhang för klubben.

Båda lagen hade chanser att avgöra mötet i slutet men matchen slutade oavgjort.

Publicerad 2014-09-27 kl 18:30