TV: Klassisk Beckham-assist när Galaxy gick till final

Andra ligor och cuper

David Beckams Los Angeles Galaxy är klara för final i MLS. Man ställs där mot Houston Dynamo.

Los Angelses Galaxy besegrade Real Salt Lake med 3-1 efter assist av engelsmannen och mål av Robbie Keane. Galaxy fick därmed revansch för finalförlusten mot just Real Salt Lake som tog titeln 2009.

Landon Donovan gav Galaxy ledningen på straff i mitten av första halvlek. Kvitteringen kom bara ett par minuter senare, men efter ett inlägg från David Beckham i den andra halvleken nickade Mike Magee in 2-1 till Galaxy. Robbie Keane fastställde slutresultatet till 3-1 och nu väntar Houston Dynamo i finalen. Dynamo hade tidigare under söndadagen slagit Sporting Kansas City med 2-0. Finalen spelas den 20 november.