Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

TV: Kolla in brutala nedsparkningen av Arneng

Djurgårdens ex-stjärna och store guldmakare Johan Arneng blev i går brutalt nedsparkad. I dag är han skakad över händelsen.
- Det sjukaste jag varit med om, säger Arneng till Sport-Expressen.

Se attacken på Johan Arneng nedan. Och vad var det som hände? Så kände nog alla efteråt och det värsta av allt var att tilltaget inte ens renderade i en frispark i den norska cupsemifinalen mellan Ålesund och Odd Grenland.

Den 30-årige mittfältaren blev som galen och rusade med lång ansats mot Johan Arneng - i ett ögonblick då bollen var någon helt annanstans - och körde sitt knä i svenskens lår med våldsam kraft.

- Han tappar total kontroll. Situationen är över. Då tar han verkligen fart och knäar mig rätt i låret. Jag har ryggen till honom också. Sjukt ont gjorde det, säger Arneng.

Johan Arneng tvingades bryta matchen. Dokken fick vara kvar. Extra märkligt blir överfallet då det innan inte såg ut att finnas någon irritation mellan de båda.
- Det börjar egentligen med att han är på väg in i straffområdet. Jag stänger vägen lite för honom. Inget fult eller så. Det är verkligen sånt som händer hela tiden. Då tappar han totalt och sparkar ner mig.

Arneng verkar ändå ha klarat sig hyggligt. Någon skada verkar han inte ha fått. - Den träffade på utsidan av låret, där man är som svagast. Alla vet hur ont det gör. Där träffade han med sitt knä, full kraft. Tror det blev en lårkaka. Läkarna har satt tryck på det nu. Får se hur det ser ut i morgon.

Dokken försökte sig efter matchen på en ursäkt. Arneng tittade måttligt roat på honom.
- Han sa att han skulle ringa mig i morgon. Vi får se om han gör det.
- Jag har sett masslagsmål i sydamerikansk fotboll och jag har sett tacklingar där folk har blivit blåslagna. Men när sådant sker så går man i regel på bollen. Här var det inget snack, han försökte skada mig.

Publicerad 2009-09-25 kl 13:12
Annons
Annons
Annons