TV: Kolla in Rauls fantastiska chippmål i debuten för Schalke - sänker Bayern München

Andra ligor och cuper

Raul satte två mål i försäsongsmatchen mot Bayern München. Schalke vann med 3-1.

Real Madrids forne storanfallare har visat att han fortfarande håller på högsta nivå. Under söndagens supercupfinal mot Bayern München presenterade sig det spanska nyförvärvet direkt.

Raul kvitterade till 1-1 i den 25:e minuten efter att ha snappat upp en stolpretur. Knappt tio minuter senare visade superanfallaren vilken enorm klass han håller. Strax utanför straffområdet chippade han in bollen till 3-1, förbi både försvarare och målvakt.