TV: Målsuccén fortsätter - Sana slår till igen

Andra ligor och cuper

Tobias Sana har slagit till igen.Mot NAC Breda gjorde han ett mål och en assist. Och en väldigt vacker assist.

Tobias Sana, Ajax.

Tre mål på 50-tal matcher med IFK Göteborg. Nu tre mål på tre ligamatcher med Ajax. Tobias Sana tar Holland med storm.

Förra helgen gjorde han två mål Ajax besegrade Nijmegen. I dag slog han till mot NAC Breda. Den förre Göteborgsspelaren gjorde 3-0 efter 41 minuter. Sana slog till från nära håll efter fint förarbete av Gregory van der Wiel på högerkanten.

Sedan spelade han även fram Thulani Serero till 4-0-målet. Det var en oerhört vacker framspelning där Sana direktskarvade till en framstormande Serero.

Sana byttes ut efter 69 minuter vid ställningen 4-0. Innan slutsignalen gjorde Siem de Jong sitt andra mål till 5-0.

Tidigare under kvällen fick Utrecht - med Alexander Gerndt, Marcus Nilsson och Johan Mårtensson på plan hela matchen - 1-1 i hemmamatchen mot Zwolle, efter en sen kvittering av bortalaget.

Ajax-NAC Breda 5-0 ((3-0))
1-0 Siem de Jong (2), 2-0 Niklas Moisander (11), 3-0 Tobias Sana (40), 4-0 Thulani Serero (49), 5-0 Siem de Jong (90).
Publik: 48 785.
Tobias Sana blev utbytt i den 69:e minuten för Ajax.

Venlo-Den Haag 2-4 ((1-1))
1-0 Marcel Seip (9), 1-1 Mike van Duinen (33), 1-2 Tjaronn Chery (48), 1-3 Jens Toornstra (51), 2-3 Ismo Vorstermans (80), 2-4 Tjaronn Chery (85).
Publik: 7150.

Utrecht-Zwolle 1-1 ((1-0))
1-0 Edouard Duplan (45), 1-1 Darryl Lachman (83).
Publik: 15 000.
Alexander Gerndt, Johan Mårtensson och Marcus Nilsson spelade hela matchen för Utrecht.