Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANDRA LIGOR OCH CUPER

TV: Mardrömsmatch för Isaksson - släppte sex bollar i svenskmötet

Nästa

Avbryt
Försök igen

Svenskmötet mellan Abdul Khalili och Loret Sadikus Mersin och Andreas Isakssons Kasimpasa slutade med en rejäl överkörning. Den svenske landslagsmålvakten fick släppa sex bollar förbi sig, bland annat en från Khalili. Kasimpasa har nu släppt in flest mål i den turkiska ligan.

Tidigt på söndagen möttes Mersin och Kasimpasa i den turkiska ligan. I hemmalaget fanns de båda tidigare HIF-spelarna Abdul Khalili och Loret Sadiku med från start. I bortalaget vaktada Andreas Isaksson som vanligt Kasimpasas mål, men han vill nog helst bara glömma mötet. Den svenske landslagsmålvakten släppte sex bollar förbi sig i lagets 6-2-förlust.

Roligare var det för Abdul Khalili i hemmalaget. 22-åringen gjorde sitt första mål i den turkiska ligan när han satte 2-0 bakom i Isaksson i den 56:e minuten.

"Isaks" Kasimpasa har nu ett riktigt dystert facit. Laget har släppt in flest mål i den turkiska ligan den här säsongen - 38 mål på 19 matcher. Bara jumbon Balikesirspor är i närheten av att ha släppt in lika många med sina 37 baklängesmål.
Kasimpasa ligger på en niondeplats i ligan.

Publicerad 2015-02-08 kl 20:15

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER