TV: Ola firar i nätet - efter sköna vändningen mot Elm och AZ

1-1 Altidore (24')
1-2 Beerens (34')
2-2 Lens (77')
3-2 Matavz (90+2)

Inhopparen Tim Matavz avgjorde på stopptid. Matavz vann bollen i en duell mot AZ-målvakten Alvarado och kunde sedan enkelt peta in det avgörande målet i matchens sista minut.

Efter 77 minuter kvitterar Jermaine Lens med sitt andra mål för matchen.

34:e matchminut bjuder även på AZ:s vändning. Roy Beerens kvitterar med ytterligare ett drömmål från AZ. Bortalaget har nu vänt 1-0 till 1-2 på drygt en kvart.

Kvitteringen dröjer inte länge. Efter 24 minuter in i matchen pangar Jozy Altidore in 1-1-målet. Amerikanen vänder upp utanför straffområdet och drar till med ett riktigt kanonskott som dyker in under kryssribban.

I matchminut 17 står AZ:s målvakt Alvarado för en dundertavla. PSV:s Lens skickar iväg ett väldigt tamt skott mot Alvarado, som inte alls lyckas få kontroll över bollen och fumlar in den i mål.

Rasmus Elm gör en blixtsnabb comeback efter sin stukning för tre dagar sedan. Därmed blir matchen en riktigt intressant duell mellan landslagskollegorna Elm och Toivonen.