Internacional - Flamengo 2-2
25' 0-1 Ronaldinho
50' 1-1 Indio
60' 1-2 Jael
77' 2-2 Leandro Damião

Ronaldinho är tillbaks i gamla hemstaden Porto Alegre när hans Flamengo gästar Internacional. R10 får därmed chansen att glädja gamla klubben och lokalkonkurrenten Gremio med en eventuell seger.

I 25:e minuten gör han just det. Med en finurlig frispark lurar han Muriel i Intermålet och ger "Mengão" ledningen med 1-0

Precis innan paus får så Inter Guiñazu utvisade efter ett andra gult kort. Anledningen? En filmning av argentinaren.

Trots detta lyckas hemmalaget Iner samla krafter och 1-1 kommer efter att Damião vacket klackar till och friställer Indio. Indio gör inget misstag och får majoriteten av publiken på Beira-Rio att explodera.

Men Flamengos dominans är svår att stå emot. Ronaldinho passar ut till Junior Cesar på vänsterkanten som med ett klassiskt "snett-innåt-bakåt"-inlägg når Kalmar-bekantingen Jael. Målet är Jaels fjärde för säsongen.

Snyggaste målet gör dock Inters Leandro Damião, som kvitterar till 2-2 genom en magnifik bicicleta på Felipes inlägg.

Inter: Muriel - Nei, Bolívar, Índio, Zé Mário - Elton,Guiñazu, Tinga, D'Alessandro - Jô, Leandro Damião

Flamengo: Felipe - Léo Moura, Alex Silva, Welinton, Junior Cesar - Willians, Luiz Antônio, Renato, Bottinelli - Ronaldinho Gaúcho, Deivid

Publicerad 2011-08-22 kl 00:25