TV: Se Elm fixa poäng mot Zenit

Andra ligor och cuper

Rasmus Elm fixade en poäng för CSKA Moskva mot Zenit Sankt Petersburg. Svensken klev fram till straffpunkten och satte säkert 1-1.

Dessförinnan hade Renat Janbajev skjutit 1-0 för Zenit i början av andra halvlek. Resultatet såg ut att stå sig, men med bara fem minuter kvar kvitterade alltså Elm.

I normala fall hade landslagsmittfältaren "tystat" hemmasupportrarna. Den här gången ekade Elms och lagkompisarnas jubel på den tomma arenan. Inga åskådare tilläts efter förra veckans skandalmatch mellan Dynamo Moskva och Zenit. Då kastade Zenit-supportrar fyrverkeripjäser som skadade Dynamos målvakt Anton Sjunin illa.

Zenit måste spela ytterligare en hemmamatch inför tomma läktare.

Även Pontus Wernbloom startade för CSKA. Han noterades för ett gult kort i 89:e.

"Inte den bästa matchen av oss i år. Zenit borta är alltid en svår nöt att knäcka. Nästa omgång är både jag och Dzagoev avstängda, vilket suger", twittrar Wernbloom.

Publicerad 2012-11-26 kl 18:54