Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

TV: Se när Kevin Walker gick vidare - en av 20 till livesända kvalet

Nästa

Avbryt
Försök igen

Kevin Walkers Idol-succé fortsätter.
Nu är han en av 20 vidare till det livesända kvalet.
- Sjukt kul, det hade man inte räknat med direkt, säger han till fotbollskanalen.se.

Kevin Walker succésäsong fortsätter. Inte nog med att han är på väg upp i allsvenskan med Gif Sundsvall, på onsdagen blev det även klart att han är en av 20 som är klara för det livesända kvalet i Idol.

- Det var sjukt kul att jag gick vidare, säger han till fotbollskanalen.se.

När han i onsdagens avsnitt gick in till juryn för att få besked om framtiden var han nära att bli lurad, men efter några dribblingsförsök av Anders Bagge, Laila Bagge och Alexander Bard stod det till slut klart att han gått vidare.

- Man vet ju att juryn håller på med sina cliffhangers och grejer, men man hade inte räknat med att gå vidare. Det kan man inte göra, det är så många duktiga som är med. Men jag hade i alla fall kul när jag körde och jag var väl nöjd med det, säger Kevin Walker.

Vad hade du för förhoppningar när du gick till audition i Sundsvall?

- Inga egentligen, jag ville väl få lite feedback på min sång och så. Jag tänkte inte så mycket mer, det var bara att köra på.

Har det gått bättre än vad du trodde?

- Ja, det har ju blivit väldigt uppmärksammat medialt. Det har varit sjukt kul med all respons man har fått. Det är svårt att fatta egentligen. Det har varit jätteroligt. Det mesta har gått bra. Det har varit kul och nu är det bara att köra på.

Vad är du mest nöjd med?

- Jag vet inte. "Soldier" var kanske roligast, eller mest avslappnad. Det roligaste för mig var "Locked out of heaven", köra med band och allt var roligast. Men "Soldier" gick kanske bäst.

Vad säger lagkamraterna i Gif Sundsvall?

- Alla tycker att det är kul, de garvar mest åt mig. De tycker väl att det är roligt och surrar om avsnitten dagen efter.

Har du blivit Idol-Kevin?

- Den kommer väl någon gång ibland, men det är väl inget fel med det.

Kommer det gå att kombinera fotbollen med Idol?

- Vi får väl se. Upplägget för mig är bra så här långt. Vi ska sy ihop det för mig på bästa sätt. Fotbollen går i första hand men jag ska försöka kombinera det så gott det går och kolla på olika förbindelser och så.

- Klubben har varit väldigt bra och stöttande. Det här är en skitstor chans att utvecklas på andra plan än på fotbollsplan. Vi har resonerat så och klubben tycker att det är jättekul.

Gå upp i allsvenskan med Gif Sundsvall eller gå vidare till final i Idol?

- Oj, men jag skulle nog säga att gå upp i allsvenskan. Jag har varit med om det förut och det är roligt. Man kan inte få allt i livet men man kan i alla fall försöka få många saker så jag ska sträva efter båda.

Publicerad 2013-09-11 kl 21:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons