TV: Svenskt drömmål i Holland

Andra ligor och cuper

HERACLES-VENLO 2-2
36' Ramos da Silva, 41' Armenteros, 61' Boymans, 90' Uchebo

Svenske anfallaren Samuel Armenteros bjöd på en riktig dunderstrut när han utökade till 2-0 för sitt Heracles Almelo hemma mot VVV Venlo i den holländska ligan.

Ramos da Silva hade gjort 1-0 i matchen och fem minuter senare tog Armenteros emot bollen i straffområdet, vände om dundrade in 2-0 via ribban. Om resultatet hade stått sig skulle Heracles lyft sig i ligan och lämnat bottenträsket där Venlo sitter fast.

Men i den andra halvleken reste sig gästerna och Ruud Boymans reducerade en kvart in på halvleken. Armenteros byttes ut med fem minuter kvar och från bänken fick han se inhopparen Michael Uchebo kvittera i matchens sista minut.

Publicerad 2010-12-10 kl 22:51