TV: Toivonen målskytt mot Feyenoord utan Guidetti

Andra ligor och cuper

Ola Toivonen gjorde ett mål i 3-2-segern mot Feyenoord, som saknade avstängde John Guidetti.

Målkungen John Guidetti var avstängd efter utvisningen senast och spelade följaktligen inte mot PSV. Eindhovens bägge svenskar, Ola Toivonen och Andreas Isaksson, startade dock som vanligt.

Och Toivonen såg även till att ge PSV ledningen. Han vann bollen högt upp på offensiv planhalva, breddade spelet ut på kanten, tog ny position i straffområdet - och rakade in 1-0. En enkel bredsida efter fint förarbete från svensken.

Det blev den första halvlekens enda mål men i den andra lossnade det desto mer i målskyttet. Deis Mertens utökade men Guyon Fernandez kvitterade med två snabba mål. PSV fick ändå sista ordet. Zakaria Labyad avgjorde med fem minuter kvar.

Publicerad 2012-02-26 kl 18:09