POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

TV: Utvisad spelare vägrade kliva av - Norling fick hämta honom inne på planen

Förlusterna radar upp sig för Rikard Norling.

Och inte nog med det.

På söndagen fick han avstyra en skandal – när en utvisad spelare vägrade lämna planen.

Den svenske tränaren har knappast fått någon smakstart som ansvarig för Brann. På fem matcher har det bara blivit fyra poäng, vilket är klubbens sämsta säsongsinledning på många år. Söndagen medförde inget trendbrott. Istället fick Brann se sig närmast förödmjukat av storklubben Rosenborg med 5-2.

På övertid utbröt dessutom tumult. Efter att Branns Stephane Badji armbågat en motståndare i ansiktet fick han rött kort av domaren Svein-Erik Edvardson. Men det vägrade Badji att gå med på. Lagkamrater fick ställa sig emellan när han handgripligen ville konfrontera Edvardsen och trots att flera minuter passerade lugnade inte situationen ned sig.

Då klev Rikard Norling ut på planen för att själv lotsa ut sin adept, vilket till sist gjorde att känslorna lade sig.

- Från där jag står uppfattar jag det som ett oacceptabelt beteende, så uppför vi oss inte i Brann. Samtidigt vill jag uttrycka mig försiktigt och tala med domaren om vad som skett innan jag kommer med några fler kommentarer, sade Norling om händelsen till C More.

- Jag vet att jag inte har lov att gå ut på planen, men läget var som det var. Det kom ingen lösning, och det är jag som har ansvaret för mina spelare. Jag har inte pratat med Badji, det måste jag göra. Inte bara med honom utan med flera av dem som var med där ute.

Publicerad 2014-04-27 kl 21:21
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå