Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

TV: Zlatan: "Ska hälsa på damlandslaget - om jag är ledig"

Nästa

Avbryt
Försök igen

Zlatan Ibrahimovic

TV4 Sporten och Fotbollskanalen träffade Zlatan i Paris. Då bekräftade stjärnan överenskommelsen med Pia Sundhage.

– Jag måste kolla mitt schema om jag är ledig, för i så fall så kommer jag, säger Zlatan.

När Zlatan närvarade på Ballon d'Or-galan passade anfallaren på att ha en pratstund med damlandslagets förbundskapten Pia Sundhage. Ett inte helt okontroversiellt möte.

I slutet av december fick Zlatan mycket kritik, bland annat från Sundhage, för sitt uttalande om damfotboll. Nu verkar de båda dock gjort upp. När TV4 Sporten och Fotbollskanalen träffar Zlatan i Paris berättar anfallsstjärnan att han har kommit överens med Sundhage om att komma och titta på damlandslagets vänskapsmatch mot Frankrike.

– Hon frågade om jag kunde komma och jag måste kolla mitt schema om jag är ledig, för i så fall så kommer jag, säger Zlatan.

Resten av Ballon d'Or-galan var en lyckad tillställning för Zlatan. Svensken tog hem båda utmärkelserna som han var nominerad till.

– Jag var glad och stolt över att vara där, sen gick jag hem med två troféer. Jag blev uttagen i årets lag och vann årets mål så jag kommer att minnas det och det går till min samling. Förhoppningsvis kan jag fortsätta samla idividuella utmärkelser, säger Zlatan.

Zlatan uttalade sig även om PSG och jämförde dem med de andra topplag som han har representerat i sin karriär.

– Jag tycker att vi är jämnbördiga med de andra lagen. De enda skillnaderna är historien och traditionerna. Vi börjar från noll här, med all respekt för vad PSG har gjort tidigare så känns det som att vi är på en annan nivå nu, säger Zlatan.

Publicerad 2014-01-17 kl 22:36
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons