Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Tvingas kvar trots intresse: “Vägrar släppa honom”

Emir Kujovics succé i Turkiet har gett eko - men trots intresse från storklubbar blir han kvar i Kayserispor.
- Det ska till ett jättebud för att de ska släppa honom, säger Kujovics agent.

 

Emir Kujovic fick den gångna säsongen ett rejält genombrott i Turkiet och Kayserispor. Efter att ha kämpat sig tillbaka från en ryggskada tog den förre HBK-anfallaren chansen i vintras när anfallskonkurrenter blev skadade.

Åtta mål och tre assists under vårsäsongen och intresset från större klubbar har väckts – bland annat Besiktas och klubbar i Serie A och Ryssland har nämnts. Men någon flytt blir det inte för Kujovic, åtminstone inte i detta fönster.

- Vi har pratat med styrelsen och de släpper honom inte. Kayserispor har bra ekonomi och det ska till ett jättebud för att de ska släppa ifrån sig honom, säger Kujovics agent Hasan Cetinkaya till FotbollDirekt.se.

Ett exempel på hur svårt det blir att lämna är när Galatasaray nyligen värvade marockanske storstjärnan Nordin Ambarat från Kayserispor. En transfer som kostade ordentligt för Johan Elmanders klubb – 80 miljoner kronor.

- Ja, det vittnar bara om vilken bra sits Kayserispor sitter i, de är inte tvingade att sälja någon. De har pengar och de fortsätter satsa stort, så det är inget dåligt alternativ för Emir heller.

- Och om han fortsätter spela bra under hösten så kan det finnas möjligheter i vinterfönstret istället.

 

Publicerad 2012-08-01 kl 17:04
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons