Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Uppgifter: Jönsson lämnar Ålesund - "Vill inte kommentera före det är officiellt"

Foto: SCANPIX

Jan Jönsson lämnar Ålesund efter den här säsongen. Enligt norska TV2 har den svenske tränaren meddelat styrelsen sitt beslut att lämna klubben.

Efter två säsonger som huvudtränare för norska Ålesund tackar Jan Jönsson för sig. Enligt uppgifter till norska TV2 har Jönsson meddelat styrelsen att han vill ha en ny utmaning och lämnar därför klubben efter säsongen.
- Det vill vi inte kommentera förrän den totala sammansättningen till nästa år är på plats. I fotbollen är det alltid spekulationer, men vi vill inte kommentera något före det är officiellt, säger Ålesunds VD Henrik Hoff till TV2.

Jönsson har varit tränare i Norge i nästan tio år och ledde Stabaek till ligaguldet 2008. Med två omgångar kvar av årets säsong ligger hans Ålesund nia i tabellen.

Jan Jönsson är veckans gäst i podcasten Lundh. Där pratar han bland annat om sina år som tränare i Norge. Han öppnar också för att återvända till Sverige och träna en klubb.
- Ja, efter tio år i Norge är det mycket möjligt. Jag har trivts väldigt bra i landet, både arbetsmässigt och socialt. Men det är klart att jag kan känna ett sug efter att ta tag i något i Sverige också, säger Jönsson i podden Lundh.

Publicerad 2014-10-28 kl 15:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons