POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Utbuade av egna publiken - men till sist vände det för Norling och Orlov

Foto: Scanix (montage)

Tre seriematcher utan seger.

Busvisslande supportrar och bara två mål framåt.

Men på måndagskvällen kom vändningen för Rikard Norling.

- Riktigt skönt, vi behövde verkligen vinna, säger han efter 2-0 mot Lilleström.

Den förre AIK-, Assyriska- och MFF-tränaren fick ingen särskilt lång smekmånad efter flytten till Norge. Storklubben Brann kräver resultat från dag ett och sådana har varken Norling eller hans lag kunnat leverera. De tre inledande omgångarna i elitserien blev föreningens sämsta i modern tid, med bara en enda inspelad poäng och två producerade mål.

Men i "svenskduellen" med förre Elfsborgsbossen Magnus Haglund såg det annorlunda ut på måndagskvällen. Vintervärvningen från Gefle, Jakob Orlov, satte båda målen och bärgade därmed vinsten åt Norling.

- Det viktigaste var att vi fick stopp på detta nu, säger Norling till VG och syftar såklart på de undermåliga prestationer som Brann levererat på sistone.

- För mig handlar det inte om att jag måste slå Magnus, jag har stor respekt för det han står för och jag känner igen mycket av det han representerar fotbollsmässigt. Huvudsaken är att vinna. Vi har stora ambitioner och det känns skönt att vända en negativ poängtrend och ett spel som inte varit tipptopp.

Publicerad 2014-04-22 kl 07:42
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå