POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER
10å

Valsta Syrianska: "Fan, det är ju inte straff"

Helsingborg åkte igår ur svenska cupen efter förlust mot Valsta/Syrianska. Avgörandet kom på en tveksamt dömd straff.
- Fan, det är ju inte straff, sa Valsta/Syrianskas målvakt Jonas Bylund efter matchen.

Trots många målchanser och stundtals dominerande spel lyckades inte Helsingborg besegra division 1-laget Valsta/Syrianska. Efter kvittering av Razak Omotoyossi såg Helsingborg ut att komma tillbaka. HIF bytte in Henrik Larsson för att få fart på anfallet.
Då dömde domaren straff till Sigtuna-laget Valsta/Syrianska efter en tveksam situation i straffområdet. Inhopparen Jakob Haddad ramlade enkelt efter kamp om bollen med Helsingborgsbacken Samir Beloufa.
- Vad ska jag göra? Han drar i min tröja två gånger och jag är ganska tunn så jag ramlar, säger Haddad till Helsingborgs Dagblad.
Valsta/Syrianskas målvakt Jonas Bylund håller inte med sin lagkamrat och förstår skåningarnas ilska. - Fan, det är ju inte straff, säger han.

Helsingborgs tränare Bo Nilsson är besviken efter förlusten, och är som många andra kritisk till att cupmatcherna spelas på konstgräs i Gävle.
- Synd. Dels är ju Uefacupen, som är målet med vinst i cupen, inte en turnering som spelas huvudsakligen på konstgräs. Och dels missade Valsta/Syrianska chansen att tjäna lite pengar på matchen, säger han och får medhåll av Valsta/Syrianskas sportchef Suleyman Messo.
- Förjävligt rent ut sagt. Vi hade räknat med 3000 åskådare vilket innebär att vi nu går miste om mellan 300 000 och 500 000 kronor, säger Suleyman Messo till Sportbladet.

Publicerad 2008-05-18 kl 11:05
Annons
Annons
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå