Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Van Gaal sågad av sin egen president: "Struntar i vad andra tycker"

Bayern Münchens tränare får en rejäl utskällning – av sin egen president.
- Det går inte att prata med någon som struntar i vad andra tycker, säger Uli Hoeness.

Louis van Gaal mottog monumentala hyllningar efter fjolårets succé med dubbelsegern i cup och liga, plus finalplatsen i Champions League. Men i år har det gått desto tyngre. Visserligen är Bayern München tillbaka i vinnarspåret, men inledningen på Bundesliga var ingenting annat än genomusel. Nu ligger storklubben sjua i tabellen.

Det föranleder presidenten Uli Hoeness att ta det berömda bladet från munnen. Nu går han till verbal attack mot managern Louis van Gaal.

- Det är svårt att prata med honom, för han accepterar inte andras åsikter. Men ett fotbollslag är ingen enmansshow. Jag sitter på läktaren och ser tre mål gjorda av spelare som egentligen ”borde” ha varit borta från klubben. Van Gaal har bara använt dem när andra varit skadade. Men de såg verkligen nyttiga ut. Det finns spelare i truppen som fått en dålig värdering, säger Hoeness till tysk tv.

Särskilt lyfter han fram Anatoli Tymosjuk, Mario Gomez samt Martin Demichelis. Nu vill Hoeness att Van Gaal slutar lägga dövörat till och lyssnar på råd från personer omkring honom.

- Det finns människor i den här klubben med mycket erfarenhet, säger Hoeness.

- Jag förbehåller mig alltid rätten att säga vad jag tycker när något inte passar mig. Och det här har irriterat mig i sex månader, säger han.

Publicerad 2010-11-01 kl 10:46
Annons
Annons
Annons