Waris Majeeds succédebut - två mål för Spartak Moskva

Andra ligor och cuper

Waris Majeed debuterade för Spartak Moskva.
Då gjorde han två mål mot FC Otelul Galati.

Waris Majeed.

Förra säsongen vann Waris Majeed den allsvenska skytteligan med 23 mål på 29 matcher. På fredagen debuterade han för sin nya klubb Spartak Moskva, och det blev succé direkt. Den förre Häcken-anfallaren gjorde två mål mot rumänska FC Otelul Galati i en träningsmatch i Spanien.

I den första halvleken gjorde Waris sitt första mål efter ett hårt skott längs marken. I den andra halvleken ökade han på ledningen till 2-0 efter att ha utnyttjat slarv i motståndarförsvaret innan han rundade målvakten och rullade in bollen i mål.

I den 64:e minuten tog Spartak Moskva ut Waris Majeed som lämnade planen med ett leende. Enligt klubbens hemsida var anfallaren riktigt bra. Matchen slutade 2-1.

Publicerad 2013-02-16 kl 12:24