Wernbloom fick rött kort: "Han skämtade med en motståndare"

Andra ligor och cuper

Pontus Wernbloom gjorde sin tredje match för CSKA Moskva.
Då fick han rött kort.
"Han skämtade med en motståndare, domaren missförstod och gav rött", skriver mittfältarens rådgivare Carl Fhager på Twitter.

För knappt tre veckor sedan blev Pontus Wernbloom klar för CSKA Moskva. I dagens match mot Krylita Sovetov i Marbella Cup gjorde den svenske mittfältaren sitt tredje framträdande i nya laget. Efter 70 minuter fick han rött kort.

"Han skämtade med en motståndare, domaren missförstod och gav rött", skriver Carl Fhager på Twitter.

"Domaren bad dock Pontus om ursäkt efter matchen."

När Pontus Wernbloom lämnade planen ledde hans Moskva med 1-0 efter att Alan Dzagoev hittat rätt efter 40 minuter. Det blev matchens enda mål och det lär Wernbloom vara glad för.

CSKA Moskva är i Spanien och slipar formen inför det tunga Champions League-mötet med Real Madrid som spelas den 21 februari.

Publicerad 2012-02-06 kl 21:48