Wernbloom nickade CSKA till CL

Ryska Premier League

CSKA Moskva är klart för Champions League nästa säsong - tacka Pontus Wernbloom för det.

CSKA var på väg mot en tung förlust borta mot Rostov i dag - men då klev Pontus Wernbloom fram. Den svenske mittfältaren nådde högst i luften och nickade in 1-1-kvitteringen i den 88:e minuten.

Ett mål som betyder att CSKA tar andraplatsen i ligan, på bättre målskillnad än Andreas Granqvists Krasnodar, och kvalificerar sig därmed till Champions League nästa säsong. Carlos Strandberg blev inbytt i den 71:a minuten för CSKA och var på planen när Wernbloom nickade in kvitteringen.

Kim Källström gjorde en assist när hans Spartak Moskva spelade 3-3 hemma mot Amkar Perm. Spartak slutade sexa i ligan.

Publicerad 2015-05-30 kl 15:18