Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Zengin i blåsväder med Besiktas

Enligt en turkisk tidning har Erkan Zengin kommit på kant med Besiktas. Svensken ska ha åkt på Sverigesemester – trots tränarens order om att låta bli.

- Jag har pratat både med klubbens sportchef och Erkans pappa. De känner inte till det här, säger agenten Patrick Mörk till fotbollskanalen.se.

Det turkiska laget skulle möta Trabzonspor på bortaplan och Zengin ingick inte i truppen. Tidningen Habertürk Spor skriver att managern Mustafa Denizli då bestämde att Zengin skulle stanna i Istanbul och köra extrapass i två dagar.

Men mittfältaren tog flyget till Sverige för att hälsa på familj och vänner. Nu gör Habertürk Spors uppgifter gällande att tränarstaben reagerade med ilska och vill bestraffa Zengin.

Det är fel, enligt Patrick Mörk.

- Jag tror inte att det finns någon substans i det här. Det stämmer att Erkan var i Sverige under några dagar. Men om ledningen är upprörd, varför skulle inte sportchefen i så fall berätta det för mig?

Fotbollskanalen.se har varit i kontakt med sportredaktören för Habertürk Spor. Han hävdar att tränare Mustafa Denizli överväger att inte låta Erkan Zengin stanna i klubben.

- Vår reporter som skrev ursprungsartikeln pratade med Denizli. Då sade han att Zengin ska kallas till ett möte inom kort, säger redaktören till fotbollskanalen.se.

Patrick Mörk:

- Som sagt, det jag har hört är att klubben ställer sig mycket frågande till det påståendet. Resan ägde rum när laget hade bortamatch som Erkan inte var med i. Ingen hade förbjudit honom, och vad jag har hört är ingen arg heller, säger Mörk.

Zengins situation i laget är oavsett vad tung. Han lånades först från Hammarby, men köptes sedan till Besiktas på permanent basis i somras. Det har knappt blivit någon speltid alls för 24-åringen sedan dess.

Publicerad 2009-11-15 kl 00:46
Annons
Annons
Annons