Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Zengin jagad av turkiska klubbar: "Jag vill spela i Besiktas"

Erkan Zengin jagas av flera turkiska klubbar – men mittfältaren har bestämt sig.
- Jag vill tillbaka till Besiktas, säger han till fotbollskanalen.se.

Efter att först ha lånats ut av Hammarby värvades han till Istanbullaget förra sommaren. Men det blev ont om speltid och under vinterfönstret hyrdes Zengin ut till seriekonkurrenten Eskisehirspor.

Där har det lossnat rejält för honom – med flertalet matcher och två snygga mål. Som fotbollskanalen tidigare rapporterat vill Eskisehirspor behålla svensken, även efter att ligan tar uppehåll efter nästa dess avslutande omgång till helgen.

Egentligen skulle Zengin ha träffat klubbens representanter på söndagen, men så blev det inte – och nu pekar mycket på att han återvänder till Besiktas efter sommaren för att försöka slå sig in i startelvan.

- Min agent Patrick (Mörk) ringde och berättade att några andra klubbar var intresserade. Inte bara Eskisehirspor och Besiktas, utan ett par till här i Turkiet. Så vi får se vad som händer. Men jag vill ju stanna i Besiktas, jag känner att jag klarar av det och tror att jag får mer speltid nästa år, säger Zengin.

Han berättar också att det oavsett vad blir försäsongsträning för honom med Besiktas, efter semestern hemma i Sverige under juni och juli.

Publicerad 2010-05-10 kl 22:35
Annons
Annons
Annons