Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Zlatan Muslimovic vill bort från Paok: ”Får inte ut lönen”

Zlatan Muslimovic har fått nog av Grekiska ligan och Paok. Spelaren har stora problem med klubben och vill flytta i sommar.
- Man får inte lön på sju månader, säger han till fotbollskanalen.se.

Ingen lön på flera månader, i en klubb som inte vill satsa, nu har tålamodet tagit slut för Zlatan Muslimovic. När kontraktet med grekiska Paok löper ut efter säsongen så packar han sina väskor och drar vidare.

- Det är en del problem i klubben, man får inte lön på sju månader och sådant, men så är det här i Grekland. Jag har inte planer på att förlänga kontraktet, för det finns en del intresserade och framförallt skulle jag vilja spela i England eller kanske Bundesliga, säger Muslimovic.

Löneproblemen är ändå inget som stör stjärnan särskilt mycket, alla åren i den italienska proffskarusellen har fyllt på Muslimovics bankonto.

- Jag har spelat åtta år i Italien, då har man inga problem med pengar om du förstår vad jag menar, säger Zlatan och skrattar.

Enligt honom så gör toppklubben Paok ingenting för att förstärka eller vara med och kämpa om titlar, och just trofèskåpet är något som Müsli vill fylla på. Detta är ett tungt argument för att lämna till sommaren.

- Nej det verkar inte finnas någon vilja attt vara med och vinna något, och jag känner en sådan drivkraft. Därför är det viktig att nu kunna gå vidare, och det har funnits en del intresse för mig, säger Muslimovic.

Paok ligger på en sjätteplats i ligan och i Saloniki är Zlatan Muslimovic en firad stjärna, han ser tillbaka på två lyckliga år i Grekland. Det är grymt drag på läktarna och laget har spelat i Europa league.

- Vi har ett bra lag, men det är rätt gammalt. Jag är 29 och kallas för ung, det är väl ett annat problem med klubben att man inte köper in något ungt. Men fansen här är helt otroliga, jag skulle vilja säga att de är bäst i världen.

Andreas Jemn

Publicerad 2011-03-07 kl 17:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons