Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ANDRA LIGOR OCH CUPER

Zlatan: Vi kom hit för att vinna

Målsättningen med klubblags-VM var klar – Barcelona skulle bara vinna. Och Zlatan Ibrahimovic var självklart nöjd efter finalsegern.
- Jag njuter, säger han enligt Expressen.

Finalsegern mot Estudiantes satt långt inne. Först i sista minuten kunde Pedro kvittera sydamerikanernas 1-0-ledning. Leo Messi satte sedan det avgörande målet under förlängningen och lagkamraten Zlatan Ibrahimovic var självklart väldigt nöjd.
- Jag njuter av detta otroligt mycket just nu. Vi kom hit för att vinna den här trofen och vi lyckades, jag njuter oerhört. Jag är väldigt glad över att vara en del av det här laget där alla vill vinna den här trofén så otroligt mycket, vi har haft ett fantastiskt år, säger han enligt Expressen.

Han berättar också att det inte är några svårigheter att hitta nya morötter efter att hans klubb har vunnit allt som går att vinna.
- Jag tror att motivationen är att fortsätta. För mig: jag har väldigt mycket motivation, jag har inte vunnit den spanska ligan eller spanska cupen till exempel. Jag kan inte prata för de andra men jag tror att de är väldigt hungriga att fortsätta vinna, de är redan i historieböckerna och de vill fortsätta att skapa historia

Publicerad 2009-12-19 kl 23:42
Annons
Annons
Annons