TV: Toivonen målskytt med klassavslut i Melbournes kryssmatch

Australien

Ola Toivonen har gjort sitt åttonde mål i ligaspelet i år.
På lördagen slog han till med ett klassavslut i kryssmatchen, 2-2, mot Perth Glory.

Se målet i videon i tweeten längst ner i artikeln.

Ola Toivonen har återhämtat sig efter skadan runt nyår. När Melbourne Victory tog sig vidare till gruppspelet i asiatiska Champions League stod svensken för ett mål i andra rundan mot Bali United med en klassvolley. Han var också med på planen när gruppspelet säkrades via en seger mot Kashima Antlers i play off-rundan.

På lördagen var det dags för spel i den australiska ligan och då var Toivonen med från start när Melbourne ställdes mot Perth Glory. Svensken blev då målskytt när han efter 23 minuter vackert avslutade utifrån med en välplacerad bredsida, hans åttonde mål i ligaspelet den här säsongen.

Perth kom dock tillbaka och kvitterade, något som sedan upprepade sig i andra halvlek, vilket gav 2-2 i matchen. Poängen gör att Melbourne fortsatt har det kämpigt att nå slutspel. Laget ligger åtta och har i nuläget fem poäng upp till Western United på sista slutspelsplatsen när 13 matcher återstår av grundserien.