TV: Toivonen med volleymål - men Melbourne föll i CL-premiären

Australien

Ola Toivonen slog till med ett volleymål i Champions League.
Trots det föll hans Melbourne Victory med 3-1 mot Daegu.

Tidigare svenske landslagsanfallaren Ola Toivonen spelade i dag från start när hans Melbourne Victory tog emot sydkoreanska Daegu i första gruppspelsmatchen i AFC Champions League. Det blev en lyckosam start för svensken - men ett snöpligt slut.

Toivonen gav i den 29:e minuten Melbourne ledningen genom att slå till på volley efter inspel i straffområdet till 1-0. Det var hans elfte mål på 15 matcher den här säsongen, men räckte i slutändan inte till seger.

Daegu kvitterade två minuter efter Toivonens ledningsmål och vann efter två mål i andra halvlek gruppspelsmatchen med 3-1. I gruppen finns även Emil Salomonssons japanska klubb Sanfrecce Hiroshima och kinesiska Guangzhou Evergrande.

Publicerad 2019-03-05 kl 13:37