Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

BELGIEN
48v

Avslöjar: Kujovic bryter kontraktet med Gent

Foto: Bildbyrån

Emir Kujovic kan lämna Belgien.
Enligt belgiska uppgifter till Fotbollskanalen är han på väg att bryta kontraktet med Gent.

Ett inhopp på fyra minuter. Det är Emir Kujovic facit i den belgiska ligan sedan han lämnade IFK Norrköping som skyttekung i juli 2016. Nu kan Fotbollskanalen berätta att han är på väg att bryta sitt treårskontrakt och att allt väntas bli klart i dagarna.

I januari berättade Emir Kujovic i en intervju med Aftonbladet att han inte fått en ärlig chans i Gent. Då hade han till och med tagits bort från klubbens hemsida och han fick inte heller åka med på lagets träningsläger.

- Jag trodde att jag skulle få chansen mer än vad jag har fått. Jag tycker inte att jag har fått en ärlig chans. Min första tid i Gent var som ytteranfallare och det är inte min naturliga position. På det stora hela har det inte varit som jag förväntade mig, sa han då.

Klubbens tränare har varit ue i media och öppet kritiserat Kujovic och bland annat sagt att det inte räcker med att kunna göra mål utan att man måste visa något mer.

- Tränaren har knappt pratat med mig och det är jag besviken på.  De gånger jag har hört vad han tycker om mig har varit via media, sa Kujovic till Aftonbladet.

Men nu är allt det här i Gent alltså på väg att få ett slut och anfallaren är nära att bryta kontraktet. Emir Kujovic berättade att han medvetet tagit avstånd från media på grund av den tunga tiden i Belgien och Fotbollskanalen har försökt att nå honom utan framgång.

Publicerad 2017-06-20 kl 12:04

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER