Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
BELGIEN
28v

Christiansen om ryktet om återkomst till MFF: "Inte sagt att jag ska säljas eller lånas ut"

Foto: Bildbyrån.

Nästa

Avbryt
Försök igen

Se Strandbergs mål mot Dalkurd i spelaren ovan.

MALMÖ. Enligt Sportbladets uppgifter är Malmö FF intresserade av att ta tillbaka Anders Christiansen, något han själv inte vill kommentera så mycket kring.
- Gent har sagt att jag ska komma tillbaka i bra form så jag inte blir skadad igen. 

Allsvenskans bästa spelare 2017, Anders Christiansen, var i dag på Stadion för att se sin förra klubb Malmö FF mot Dalkurd (1-1). Trots att han knappt har fått speltid i belgiska Gent så berättade han efter matchen att han inte ångrar flytten. 

- Nej, det är svårt att göra om något. 

- Jag har haft många skador. Det var inte det jag hoppades på, det var mycket otur. Jag fick en bristning i första matchen efter 20 minuter, sedan har det varit den ena skadan efter den andra. Sedan har jag kommit tillbaka och då har laget vunnit, och när jag kom in i laget igen blev det en ny skada. 

- Hade jag inte blivit skadad hade jag kanske inte stått där jag är nu. När man inte spelar så reflekterar man inte över det, men man kan inte ändra på det nu. 

Christiansen ser så många MFF-matcher han hinner och pratar fortfarande mycket med sina tidigare lagkamrater. När han nu för första gången fick möjlighet att åka bort från Belgien så blev det direkt till en MFF-match. Han vill dock inte komma in för mycket på om det kan bli aktuellt med en återkomst. 

- Jag är på semester och mitt fokus är bara att hitta tillbaka, jag vill bara spela fotboll. 

- Jag hade samma situation i Italien där jag inte spelade fotboll, så jag vet hur roligt det är att spela fotboll kontra att inte spela fotboll. Det är det som det handlar om.

- De vet vad de har köpt. Jag har haft många samtal, men de har inte sagt att jag ska lånas ut eller att de vill sälja mig. Det är klubben som bestämmer, de betalar min lön. Jag har som utgångspunkt att jag ska komma tillbaka, de har sagt att jag ska komma tillbaka i bra form så jag inte blir skadad igen. 

Sportbladet ställde en fråga till Daniel Andersson om en comeback för Christiansen, då det enligt Sportbladets uppgifter kan komma att bli aktuellt i sommar.

- "AC" gillade vi väldigt mycket och han gillar oss. Mer än så säger jag inte, sa Andersson. 

- Han var väldigt bra för oss. Vi får se vad som händer.

Publicerad 2018-05-27 kl 18:31
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons