Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
BELGIEN

Haksabanovic övergång hotas - uppges ha misslyckats med läkarundersökningen

Foto: SCANPIX

Sead Haksabanovic övergång till Club Brugge hotas.
Enligt Het Nieuwsblad tvekar klubben efter läkarundersökningen.
- Det ligger ingenting i att han skulle ha dåliga tester som det skrivits om i media, säger Club Brugges vd Vincent Mannaert till klubbens hemsida.

För en vecka sedan uppgav belgiska Het Nieuwsblad att Halmstads Sead Haksabanovic var nära en övergång till Club Brugge och både Hallandsposten och Expressen skrev att 17-åringen var på plats i Belgien för att läkarundersökas. Sedan dess har det varit tyst. Men nu uppger Het Nieuwsblad att övergången hotas efter att läkarundersökningen inte gick bra och att klubben nu tvekar om ifall mittfältarens kropp håller för spel på den nivå man spelar på.

Den belgiska tidningen skriver att Brugge inte har fattat ett definitivt beslut utan att parterna fortfarande är under diskussion, men att Haksabanovic rådgivare är säker på en övergång och hoppas att allt är klart i nästa vecka.

Klubbens vd Vincent Mannaert dementerar att något skulle ha dykt upp under läkarundersökningen.

- Haksabanovic är en stortalang som utmärkt sig i svenska andradivisionen och flyttades upp med Halmstad. Det ligger ingenting i att han skulle ha dåliga tester som det skrivits om i media. Raka motsatsen, han har en stark fysik och stor potential. Vi fortsätter att följa honom noga.

På torsdagen kopplades plötsligt Sead Hakabanovic ihop med en ny klubb. Då skrev italienska Tuttomercatoweb att Serie A-klubben Napoli jagar svensken.

Den här säsongen var den 17-årige mittfältaren en nyckelspelare när Halmstad tog sig upp i allsvenskan efter en dramatisk kvalseger mot Helsingborg.

Fotbollskanalen har sökt Sead Haksabanovic och hans far Senad, som representerar honom.

Publicerad 2016-12-15 kl 17:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons