Mrabti och Engvall levererade när KV Mechelen förlorade

Jupiler Pro League

KV Mechelen förlorade med 3-1 borta mot Genk.
Svenskarna Kevin Mrabti och Gustav Engvall samarbetade fram till det enda målet Mechelen gjorde i matchen.

Svensklaget Mechelen har gått tungt i inledningen av den belgiska ligan. Efter sex matcher har klubben bara fyra poäng efter en vinst och en oavgjort, samt fyra förluster. Den senaste förlusten kom under söndagen mot Genk.

Mechelen tog ledningen i matchen efter bara sex minuter. Gustav Engvall hittade fram till Kevin Mrabti som satt 1-0-målet för Mechelen.

Men ledningen skulle inte hålla länge.

Efter tio minuter kvitterade Genk genom Paul Onuachu, och sedan var det Genk som dominerade matchen. Det skulle däremot dröja till andra halvlek innan ledningsmålet skulle komma. Efter 55 minuter gjorde Junya Ito 2-1 för Genk.

Det tredje och sista målet gjorde Onuachu, som i och med målet blev tvåmålsskytt i matchen som slutade 3-1 till Genk.

Mechelens nästa match spelas på lördag 26 september, mot St. Truiden.

Publicerad 2020-09-20 kl 20:25