Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Nainggolan besviken: "De förrådde mig"

Jupiler Pro League

Radja Nainggolan bröt med Inter för att gå till Cagliari.
Trots det blev det inte en flytt till Serie A-laget, i stället till Belgien. 
- De förrådde mig och jag är väldigt besviken, säger han enligt Football-Italia. 

Foto: Bildbyrån.

Tidigare Roma- och Inter-mittfältaren Radja Nainggolan, 33, var under den gångna vårsäsongen utlånad till Cagliari från Inter och bröt tidigare i sommar sitt avtal med Milano-laget. Nainggolan såg då ut att skriva på för Cagliari permanent, men hamnade i stället nyligen i den belgiska klubben Royal Antwerp.

Nu går Nainggolan ut och förklarar vad det egentligen var som hände med Cagliari, som han tidigare tillhört mellan 2010 och 2014, samt på lån under säsongen 2019/2020. Han menar att Cagliari plötsligt avbröt förhandlingarna om en gemensam framtid. 

- Cagliari var min prioritet. Jag gav upp mycket pengar för att gå dit, och ändå..., säger han enligt Football-Italia och fortsätter:

ANNONS

Presidenten Tommaso Giulini och sportchefen Stefano Capozucca försvann efter att ha fått veta vad jag ville. De övergav mig. 

Nainggolan är därmed besviken på den italienska klubben.

- De förrådde mig och jag är väldigt besviken. Jag gav upp så mycket för att bära Cagliari-tröjan, men jag märkte att de inte riktigt ville lita på mig. De antog bara att jag skulle komma tillbaka ändå. Jag fortsatte att ha kontakt med ledarstaben och min önskan var klar. Jag har bevisat min kärlek till Cagliari, men tyvärr glömmer folk snabbt i fotboll. 

Publicerad 2021-08-18 kl 17:07

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto