Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Inga överraskningar i Löws trupp

Jogi Löw har idag offentliggjort den tyska landslagstruppen till onsdagens träningsmatch mot Frankrike i Paris. I den 23 man starka truppen bjuds det tyvärr inte på några större överraskningar.

ANNONS

Landslaget får klara sig utan Holger Badstuber men tillbaka är bland annat anfallaren Mario Gomez. Gomez, som fått inleda vårens båda Bundesligamatcher på bänken, är tillsammans med Miroslav Klose de enda två anfallarna uttagna i truppen.

Många hade hoppats på att Leverkusens Stefan Kießling (13 mål i årets Bundesliga) skulle få chansen att visa upp sig igen i landslaget för första gången sedan 2010. Anfallaren får vänta på sin tur men enligt tidningen Bild planerar Löw att ta ut Kießling till VM-kvalmatchen mot Kazakstan i mars och landslagets USA-resa under slutet av maj. Då får anfallaren chansen under en längre period att imponera på Löw.

En spelare som Gonzalo Castro, som stått för en stark säsong i Leverkusen, får vänta på sin chans att återigen bära landslagets tröja. Mittbacken Heiko Westermann är återigen med i truppen och även Schalkes unge talang Julian Draxler.

ANNONS

Utöver det planerar Löw att ställa René Adler i mål mot Frankrike – “han har förtjänat en chans” – men uttryckte också tydligt att Manuel Neuer kommer att vara förstavalet vid VM-kvalmatcherna.

Truppen i helhet

Målvakt: René Adler (Hamburger SV), Manuel Neuer (Bayern München)
Försvarare: Jerome Boateng (Bayern München), Benedikt Höwedes (Schalke 04), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Philipp Lahm (Bayern München), Per Mertesacker (FC Arsenal), Marcel Schmelzer (Borussia Dortmund), Heiko Westermann (Hamburger SV)
Mittfältare: Lars Bender (Bayer Leverkusen), Julian Draxler (Schalke 04), Mario Götze (Borussia Dortmund), Ilkay Gündogan (Borussia Dortmund), Sami Khedira (Real Madrid), Toni Kroos (Bayern München), Thomas Müller (Bayern München), Mesut Özil (Real Madrid), Lukas Podolski (FC Arsenal), Marco Reus (Borussia Dortmund), André Schürrle (Bayer Leverkusen), Bastian Schweinsteiger (Bayern München)

ANNONS
Anfallare: Mario Gomez (Bayern München), Miroslav Klose (Lazio Rom)
Publicerad 2013-02-01 kl 17:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto