Populära Ligor

Populära Lag

Populära spelare

ANNONS

Götze klar för Bayern enligt Bild

Vid midnatt släpptes en bomb som rungar omkring i fotbolls-Tyskland: Mario Götze har enligt uppgifter till den tyska tidningen Bild skrivit på för FC Bayern München. Nej, det är inget aprilskämt vi pratar om utan det sägs att han lämnar Dortmund till sommaren för 37 miljoner euro. En summa som styrts på grund av klausul i hans kontrakt.

Skulle detta stämma har Bayern alltså gjort säsongens transferscoop. En fantastisk talang med ett förflutet i den Bayerska staden Memmingen kan alltså lämna en CL-semifinalist för en annan. Det är otroligt och nu kommer det att bli rejäla skriverier om detta.

ANNONS

Tajmingen kunde dock inte vara olägligare eftersom att båda klubbarna går in i semifinalerna inom de två kommande dagarna och detta inte är något man vill uttala sig om just nu. Samtidigt är det inte helt dumt för Uli Hoeneß del att ryktena uppstår just nu då det tar fokus från hans skattebekymmer som uppdagats under de senaste dagarna.

Om transfern går igenom skulle det betyda att Bayern under våren har gjort klart med tre tyska talanger. Utöver Götze är Mainz-försvararen Jan Kirchhoff och Eintracht Frankfurts mittfältare Sebastian Rode överens med klubben. Kirchhoff ansluter till kommande säsong medan Rode ansluter till säsongen 2014/2015.

Guardiola sätter redan en inhemsk stämpel på sin kommande trupp.

Nyheten finns att läsa här!

Uppdatering:

Tänk er om Robert Lewandowski och Mario Götze hamnar i Bayern till slut. Herregud…

Uppdatering 2 (Tis, 08.30):

Ruhr Nachrichten skriver att transfern kommer att offentliggöras idag.

Publicerad 2013-04-23 kl 00:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto