Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Ishak får lämna Köln, Adidas besvikna på Bayern

Tyska fotbollsnyheter från de senaste dagarna:

Ingen Santa Cruz till Hamburg

Anfallaren Roque Santa Cruz har varit en av spelarna på Hamburgs önskelista. Efter att ha bett om betänketid har nu Santa Cruz tackat nej till en flytt till norra Tyskland och blir kvar i spanska Malaga. HSV-sportchefen Oliver Kreuzer bekräftar att spelaren via sin agent har tackat nej till en flytt.

Dortmund nära att värva Aubameyang

Efter Sokratis ser nu ut BVB ut att göra klart med sitt andra nyförvärv för sommaren. Saint-Etiennes anfallare Pierre-Emerick Aubameyang är enligt Bild överens med klubben och kommer att presenteras officiellt inom kort. Den 24-årige anfallaren har stått för 37 mål på 87 matcher för Saint-Etienne.

ANNONS

Götze bär Nike – Adidas besvikna

Inför pompa och ståt presenterades Mario Götze igår som en Bayern München-spelare. Presskonferensen handlade i stort om Götzes tankar kring flytten och vad han såg fram emot i sina nya klubb. Vad han dock hade glömt bort är att Bayerns tröjsponsor och delägare – Adidas – hade koll på vad som pågick. Så när Götze stod och visade upp sin kommande lagtröja med nummer 19 bar han samtidigt en tröja med ett stort Nike-märke, något som inte gillades av Adidas. Bayern bad om ursäkt och klagade på “kaos”. Klumpigt? En aning.

Ishak får lämna Köln

Den svenske anfallaren Mikael Ishak har det varit tyst om ett tag. Under våren var han utlånad till FC St. Gallen och nu får han se sig om efter en ny klubb. Köln har nämligen gjort klart att han inte behöver träna med klubben, därmed kan hitta en ny klubb istället.

ANNONS
Publicerad 2013-07-03 kl 17:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto