Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Gomez till Napoli, Mkhitaryan till BVB

Tyska fotbollsnyheter från de senaste dagarna:

Gomez mot Napoli?

Efter att Fiorentina dragit sig ur värvning av Mario Gomez ser nu anfallaren ut att hamna i en annan italiensk klubb. Napoli har nämligen givit sig in i jakten på en ersättare till Edinson Cavani som sägs vara klar för spel i franska PSG. Italienarna ser Gomez som en fullgod ersättare och med tanke på hur mycket klubben tycks få för Cavani bör det inte finnas några ekonomiska bekymmer i vägen för att värva Gomez.

Mkhitaryan närmar sig Dortmund

Eriksen, Bernard, Pjanic, de Bruyne med flera har ryktats ligga under Dortmunds lupp som tänkbara ersättare till Mario Götze. Nu tycks dock Champions League-finalisterna ha gjort klart med den armenske mittfältaren Henrikh Mkhitaryan från Shaktar Donetsk. Uppgifter i Tyskland gör gällande att Dortmund har skickat folk till Ukraina för att slutföra affären som sägs kosta tyskarna €25 miljoner.

ANNONS

Freiburg får spela hemma och lånar från Arsenal

Christian Streich fortsätter sitt lagbygge inför den kommande säsongen som kommer att innehålla spel i Europa League. Under gårdagen gjorde klubben klart med den 22-årige mittfältaren Francis Coquelin från Arsenal på lån och idag meddelade UEFA klubben att Freiburg kommer att få spela sina Europa League-matcher på sin hemmaarena Mage Solar Stadion.

Kjaer lämnar Wolfsburg

Den danske mittbacken Simon Kjaer lämnar Wolfsburg för spel i franska OSC Lille. 24-åringen har under sina år hos Wolfsburg stått för 57 Bundesligamatcher utan att växa ut till den klippa som klubben önskat sig. Dansken sägs lämna Wolfsburg för en summa på €2 miljoner.

Pizarro förlänger med Bayern

Den 34-årige peruanen som var tredjeanfallare i Bayern under förra säsongen har nu skrivit på för ytterligare ett år i klubben. Pizarro har spelat 281 matcher för Bayern med ett facit på 112 mål. I och med förlängningen kommer säsongen 2013/2014 att bli hans åttonde i Bayerntröjan. Tränaren Pep Guardiola hyllade också Pizarro för hans professionalism och nämnde också att Pizarro, som talar flytande tyska och spanska, kan hjälpa tränaren med att få ut hans budskap till sina lagkamrater.

ANNONS

Resultat från träningsmatcher

Från fredagen den 5:e juni:

FSV Union Fürstenwalde 0-3 Hertha BSC

Grün-Weiß Firrel 1-11 SV Werder Bremen

FC Wacker Innsbruck 2-0 Hamburger SV

Germania Pfungstadt 0-7 1. FSV Mainz 05

SC Freiburg 1-1 FC Winterhur

Publicerad 2013-07-06 kl 13:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto