Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Magath utesluter återkomst, Kvist vill lämna Stuttgart

Inom några dagar kommer jag att ge er mitt tips om hur jag tror att Bundesliga kommer att sluta denna säsong. Än så länge vill jag dock inte dra igång då det fortfarande finns för många frågor i luften som gör att det är väldigt svårt att säga hur det kommer att sluta då stora förändringar fortfarande kan ske. Men inom någon vecka bör jag ha satt igång.

***

Felix Magath berättade i en intervju med tidningen Die Welt att han inte planerar att återvända till tränarbänken inom kort, om ens någonsin. Magath säger att han inte känner något behov att starta ett nytt projekt och att om han återvänder till fotbollen så lockar ett jobb som sportchef mer än ett jobb som tränare. Magath bor till vardags i München och vill inte heller lämna staden. Magath skulle passa perfekt in i 1860 München där stabiliteten börjar att återkomma, tror han skulle kunna göra ett gott jobb i 2. Bundesliga-klubben.

ANNONS

***

Danske William Kvist ser ut att lämna VfB Stuttgart trots att tränaren Bruno Labbadia öppnat för en fortsättning i klubben för mittfältaren. I dagens Kicker skriver tidningen att Kvist bett om en flytt innan transferfönstret har stängt och därmed uteslutit en fortsättning på Mercedes-Benz Arena. Ett tungt tapp för Stuttgart som dock kan må gott av pengarna som flytten kan generera.

***

En annan klubb som gärna skulle se ett pengatillskott är Hamburg. Istället får klubben se Frank Arnesen som fortfarande plockar ut lön efter att ha blivit friställd sin uppgift som sportchef av klubben tidigare under våren. Klubben och Arnesens advokater har försökt att hitta en lösning på hur klubben ska kunna betala av Arnesens lön innan hans kontrakt går ut 2014 utan någon lycka. Arnesens kontrakt går ut nästa sommar och tjänar fram tills dess runt 1,8 miljoner euro.

ANNONS

***

Mario Gomez har nu presenterat sig som målskytt för sin nya klubb Fiorentina. I träningsmatchen mot US Cremonese stod anfallaren för två mål i en match som Fiorentina vann till slut vann med 7-1. Förhoppningsvis fortsätter Gomez att näta i Fiorentinas matchtröja.

***

Supercupfinalen närmar sig och flertalet tidningar uppdaterar om läget i båda lagen (Borussia Dortmund och Bayern München). En sak som är klart är att båda lagen tar seriöst på uppgiften och vill vinna matchen. Därför tror jag på att vi kommer att få se en mycket bra match på lördag på Westfalenstadion i Dortmund. Matchen sänds i 195 länder och förväntas dra storpublik från världen över.

Publicerad 2013-07-25 kl 17:20

Kommentarer

Visa kommentarer

Senaste tweets

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto